Consulta la memòria institucional 2020

Consulta la memòria institucional 2020

Ja pots consultar la memòria corporativa corresponent a l’any 2020, amb el recull dels projectes, campanyes i activitats de sensibilització que l’Associació Catalunya-Líban va realitzar al llarg d’aquest període.

La pandèmia causada per la Covid-19 i l’explosió al port de Beirut el passat 4 d’agost han estat els dos grans esdeveniments que han marcat l’any al Líban. Per aquest motiu, les dues campanyes engegades durant el 2020 han anat enfocades a pal·liar els seus efectes sobre la població més vulnerabilitzada.

El document també recull els projectes que hem desenvolupat al llarg dels dotze mesos, que principalment han estat en l’àmbit del dret a la salut i la cohesió social. A banda, destaquem que a causa de la situació d’emergència sanitària, gran part de les activitats d’incidència i formació inicialment previstes es van haver de modificar i fer-se de forma virtual.

La memòria inclou les col·laboracions que mantenim amb les nostres entitats sòcies locals al Líban, amb les quals treballem en xarxa per executar projectes per a la justícia global, i també hi ressenyem la tasca de difusió feta.

Des de l’Associació Catalunya-Líban hem volgut mostrar la nostra solidaritat i treballar i acompanyar les persones més afectades al llarg d’aquest darrer any especialment dur.

(imatge: Nilton Torres)

Descarrega’t la memòria