Publiquem la memòria institucional 2019

Memòria institucional 2019

Publiquem la memòria institucional 2019

Ja es troba disponible la memòria corporativa corresponent a l’any 2019, que recull els projectes, les col·laboracions i les activitats de sensibilització realitzades des de l’Associació Catalunya-Líban durant aquest període.

L’any passat, l’entitat va continuar enfortint el treball en l’àmbit del dret a la salut de la població refugiada siriana i libanesa vulnerable, amb projectes a les regions de Mont Liban i Akkar. En aquesta darrera zona també es va donar suport d’emergència a la població afectada per les inundacions que havien tingut lloc a finals de 2018, mitjançant la distribució d’aliments i la cobertura de necessitats bàsiques.

En el vessant de la incidència i la sensibilització, es van desenvolupar diverses activitats culturals, formatives i periodístiques que van arribar a un nombrós públic a diferents punts del territori de parla catalana.

La memòria també inclou les col·laboracions que l’entitat manté amb organitzacions que actuen com a contraparts en els projectes executats, i amb xarxes diverses que treballen per a la justícia global i la integració.

Finalment, ressenyar que 2019 ha estat un any especialment intens al Líban. Des de l’Associació Catalunya-Líban hem volgut en tot moment mostrar la nostra solidaritat i acompanyar les persones libaneses en les seves mobilitzacions i protestes, unint-nos a la seva lluita contra la corrupció política i al seu reclam de construir una societat més igualitària, democràtica i progressista.

Descarregat’ la memòria