Exposició virtual ‘La revolució libanesa del 17 d’octubre’

Revolució libanesa 17 octubre

Exposició virtual ‘La revolució libanesa del 17 d’octubre’

El fotògraf libanès Moe Shamseddine ha publicat una versió online de la seva exposició ‘La revolució libanesa del 17 d’octubre’. La mostra fotogràfica dona testimoni de diferents moments viscuts a la capital del Líban, Beirut, la tardor de l’any passat, quan la població va sortir als carrers a protestar contra dècades de corrupció política, desigualtat i crisi permanent.

Fotògraf documental, editorial i ‘lifestyle’ d’origen libanès, Shamseddine viu a Barcelona des de fa uns anys. Amb aquest treball es va implicar de manera especial, des del compromís personal, tot passant tres setmanes documentant les revoltes populars.

L’exposició forma part de les ‘Jornades del Món Àrab 2020’, que cada any organitza l’Associació Catalunya-Líban amb l’objectiu de promoure el coneixement sobre el món àrab i contribuir a difondre la creativitat artística de la joventut àrab resident a Catalunya.

En aquesta darrera edició han comptat amb la col·laboració de l’Associació Catalana per la Pau, la Fundació Pau i Solidaritat i la Biblioteca de Sant Pau-Santa Creu, i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

AQUÍ POTS VEURE L’EXPOSICIÓ

(imatge: Moe Shamseddine)