Exposició fotogràfica ‘Perquè no ho oblidem (forats de bala)’

Exposició fotogràfica Forats de Bala

Exposició fotogràfica ‘Perquè no ho oblidem (forats de bala)’

El 13 de novembre s’inaugura a la Biblioteca de Nou Barris l’exposició Perquè no ho oblidem (forats de bala) del fotògraf libanès Moe Shamseddine.

La mostra dona testimoni de diferents edificis de Beirut on hi romanen restes de la violència que va viure el país durant la seva llarga guerra civil (1975-1990). Amb les fotografies dels impactes de bala que encara es poden veure avui en dia als edificis de la capital libanesa, Shamseddine ha volgut que aquestes fotografies siguin un recordatori d’un conflicte que va deixar més de 120.000 víctimes mortals.

Fotògraf documental, editorial i ‘lifestyle’ d’origen libanès, Shamseddine viu a Barcelona des de fa uns anys.

El 18 de novembre a les 19.30 hores al mateix espai de l’exposició, l’autor oferirà una presentació d’aquest treball i una visita guiada.

Aquesta activitat forma part de les Jornades del Món Àrab, que tenen com a objectiu promoure el coneixement sobre el món àrab i contribuir a difondre la creativitat artística de la joventut àrab resident a Catalunya.

En aquesta edició 2021, les jornades compten amb la col·laboració de l’Associació Catalana per la Pau, la Fundació Pau i Solidaritat, l’Associació Cultural Armenia de Barcelona, el Socors Popular Libanès i la Biblioteca de Nou Barris; i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Exposició fotogràfica ‘Perquè no ho oblidem (forats de bala)’
Moe Shamseddine

Del 13 al 30 de novembre
*18 de novembre a les 19.30 hores: presentació a càrrec de l’autor

Biblioteca de Nou Barris
Plaça Major de Nou Barris 2
Barcelona