Exposició fotogràfica ‘Arsal: l’impacte de la guerra en 300 km2’

Exposició fotogràfica Arsal

Exposició fotogràfica ‘Arsal: l’impacte de la guerra en 300 km2’

Aquesta mostra ressegueix la història d’una localitat libanesa fronterera amb Síria que, arran de la guerra al país veí, va arribar a acollir fins a 120.000 persones desplaçades, triplicant així la seva població original. Les dinàmiques socials i econòmiques d’Arsal, ja precàries de per si, es van veure alterades de manera significativa arran de l’allau de refugiades.

Avui la comunitat segueix imbuïda en un escenari de desassossec, però evidencia al mateix temps una gran voluntat per reprendre la normalitat. La desocupació, la difícil convivència entre la població nouvinguda i la local o el perill que encarnen les mines antipersones són algunes de les principals amenaces per al seu desenvolupament.

Característiques tècniques

· Fotografies: 24 plafons de cartró ploma de 30 x 45 cm
· Textos: 12 plafons de cartró ploma de 10 x 10 cm

L’Associació Catalunya-Líban s’encarrega de

· Muntatge i desmuntatge de l’exposició
· Disseny i impressió d’una targeta de difusió (optatiu)

Si voleu portar l’exposició ‘Arsal: l’impacte de la guerra en 300 km2’ al vostre territori, poseu-vos en contacte a: ambelliban@gmail.com.

Aquesta exposició forma part del projecte ‘Arsal: l’impacte de la guerra en 300 km2’, elaborat pels periodistes Nilton Torres i Raquel Barrera amb el suport de PeMÓN Films, en el marc de la III edició de la Beca DevReporter impulsada per lafede.cat.

Exposició fotogràfica Arsal