Campanya d’emergència per les inundacions al Líban

Campanya Emergència Inundacions Líban

Campanya d’emergència per les inundacions al Líban

El Líban pateix des de fa més d’una setmana tempestes de neu i inundacions que han assotat tot el territori, sent Akkar (nord del país) la regió més afectada, arran de la inundació provocada pel desbordament del Gran Riu, que separa els territoris del Líban i Síria.

Tota la regió agrícola d’Akkar ha quedat anegada, causant l’aïllament de molts pobles, especialment Arida, Semekie, Hikam, Hikre Hahrie, així com la destrucció  dels camps de persones refugiades sirianes: més de 2.000 famílies s’han quedat sense tendes. Davant de la falta d’ajudes per part del govern libanès, és la pròpia societat civil la que, amb els pocs mitjans de què disposa, està portant a terme el salvament i el trasllat de les persones aïllades per l’aigua.

Infants, dones, persones grans sirianes i libaneses, milers de famílies necessiten ajuda d’emergència, particularment tendes, mantes, llet infantil, aliments, medicaments, productes de neteja i altres.

L’Associació Catalunya-Líban col·labora amb el Socors Popular Libanès a la regió afectada per tal de contribuir a pal·liar les necessitats de tota la població afectada.

Si vols col·laborar fent una aportació, accedeix aquí.

(imatge: Reuters)