La Biblioteca de Sant Pau-Santa Creu acull dues exposicions de les Jornades sobre el Món Àrab

Exposició Moe Shamseddine

La Biblioteca de Sant Pau-Santa Creu acull dues exposicions de les Jornades sobre el Món Àrab

Dintre de les ‘Jornades del Món Àrab 2020’, que cada any organitza l’Associació Catalunya-Líban, s’han programat una sèrie d’activitats culturals a la Biblioteca de Sant Pau-Santa Creu (Carme 47, Barcelona).

Així, del 9 al 19 de desembre, es podran veure en aquest espai dues exposicions: una sobre el llibre en llengua àrab, a partir d’una selecció del fons documental de la biblioteca; i una altra sobre fotografia que porta per títol ‘La revolució libanesa del 17 d’octubre’.

L’autor d’aquesta segona mostra és Moe Shamseddine, fotògraf documental, editorial i lifestyle d’origen libanès resident a la capital catalana des de fa uns anys. El 9 de desembre a les 18 hores oferirà una trobada informal oberta al públic, on explicarà el seu compromís amb les revoltes que van tenir lloc l’any passat al Líban i tot el procés de creació d’aquest treball.

Les jornades tenen l’objectiu de promoure el coneixement sobre el món àrab com a eina per a la cooperació i la lluita contra el racisme i la islamofòbia, alhora que volen contribuir a difondre la creativitat artística de la joventut àrab resident a Catalunya.

Compten amb la col·laboració de l’Associació Catalana per la Pau, la Fundació Pau i Solidaritat i la Biblioteca de Sant Pau-Santa Creu, i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

(imatge: Moe Shamseddine)