Obrim campanya de donacions per enviar medicaments a la població libanesa

Campanya donacions medicaments

Obrim campanya de donacions per enviar medicaments a la població libanesa

Des de fa uns anys, el Líban es troba immers en una crisi global que afecta tots els àmbits de la població. A la greu situació econòmica, financera, política i social s’hi afegeix el col·lapse del sistema de salut que no ha fet més que empitjorar amb la pandèmia de la Covid-19 i l’explosió al port de Beirut l’agost de 2020.

Els hospitals i centres sanitaris es troben desbordats, no hi ha subministres ni equipaments suficients per a les intervencions quirúrgiques i el preu dels medicaments es troba pels núvols. Des de la Unió de Farmacèutics asseguren que el Ministeri de Sanitat ha aixecat progressivament els subsidis per adquirir medicaments i això ha provocat un augment del 400% del preu dels fàrmacs per a les malalties cròniques.

Davant d’aquesta greu situació, des de l’Associació Catalunya-Líban iniciem una campanya de donacions per recollir fons que permetin enviar medicaments a la nostra entitat sòcia a terreny, el Socors Popular Libanès.

Per facilitar la recollida de medicaments amb garanties i al cost més baix possible, hem establert un acord de col·laboració amb Farmamundi per poder accedir al seu llistat de medicaments. Aquests se’ns entregaran per un preu simbòlic i a això caldrà afegir-hi les despeses de transport i gestió.

Es necessiten medicaments de tota mena, però és especialment preocupant la manca de tractaments disponibles per a les persones que pateixen malalties cròniques i per a aquells segments de la població més vulnerabilitzats.

Si vols col·laborar amb un donatiu, pots fer-ho:

A través de la nostra pàgina web

– Mitjançant Bizum: només has d’escollir l’opció ‘enviar diners’ i introduir el codi identificatiu, que és el 04643.

– Amb una transferència bancària, al número de compte ES60 2100 0647 9302 0044 4324.

Moltes gràcies per la teva contribució!