Obrim campanya de donacions per donar suport al club esportiu Palestina juvenil F.C.

Obrim campanya de donacions per donar suport al club esportiu Palestina juvenil F.C.

El club esportiu Palestina juvenil F.C. és un espai integrat per infants i joves palestins d’entre 8 i 16 anys que es troben als camps de persones refugiades de Sabra i Shatila, al Líban. Donada la popularitat d’esports com el futbol o el bàsquet, el club aprofita l’entusiasme dels i les joves per aquests i els anima a analitzar detingudament qüestions socialment rellevants a través de l’esport i acompanyar-los en el seu desenvolupament.

El club ofereix fins a 30 hores a la setmana d’educació i entrenament de futbol, bàsquet i esports urbans, sessions de desenvolupament i organitza competicions en una àmplia gamma d’activitats i projectes. Ofereix oportunitats per tal que els joves desenvolupin un estil de vida saludable i positiu a través de programes d’entrenament, especialment destinats als infants i joves palestins en situacions més vulnerables dels camps de Sabra i Shatila.

A més, el club també pretén potenciar els entrenadors i entrenadores com a models a seguir i ensenyar a compaginar els entrenaments de futbol amb la transferència de coneixements.

Amb tot, Palestina juvenil F.C. necessita solidaritat per a poder seguir amb la seva tasca i poder comprar material, com per exemple pilotes de futbol i bàsquet, i així poder continuar amb els seus projectes. Per aquest motiu, des de l’Associació Catalunya-Líban obrim una campanya de donacions per donar suport al club esportiu.

Si vols col·laborar amb un donatiu, pots fer-ho:

A través de la nostra pàgina web

– Mitjançant Bizum: només has d’escollir l’opció ‘enviar diners’ i introduir el codi identificatiu, que és el 04643.

– Amb una transferència bancària, al número de compte ES60 2100 0647 9302 0044 4324.

Moltes gràcies per la teva contribució!