Arriben les primeres ajudes d’emergència per les inundacions al nord del Líban

Campanya Emergència Inundacions

Arriben les primeres ajudes d’emergència per les inundacions al nord del Líban

El passat mes de gener, l’Associació Catalunya-Líban va obrir una campanya d’emergència per donar resposta a les greus tempestes i inundacions que van afectar el Líban, especialment a la zona d’Akkar, al nord del país.

Campanya Emergència Inundacions

Fa uns dies, es van fer efectius els primers enviaments d’ajuda alimentària i sanitària a la població damnificada. En concret, 750 famílies libaneses i refugiades sirianes de Samakie, a prop de la frontera amb Síria, s’han beneficiat de les donacions aconseguides per l’Associació Catalunya-Líban i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. L’acció s’ha realitzat gràcies a la col·laboració de les entitats locals Associació per a la Construcció i la Solidaritat Social i el Socors Popular Libanès.

Dos canals libanesos de notícies, NTV i OTV, que emeten també per satèl·lit a nivell internacional s’han fet ressò de la campanya impulsada per l’Associació Catalunya-Líban.

Davant la dramàtica situació que segueixen afrontant els milers de víctimes i vista l’absència de solucions per part del govern libanès, des de la nostra associació continuem amb la campanya de captació de fons. Si vols contribuir-hi, accedeix a aquesta pàgina.